Moguća odstupanja od planiranog reda letenja na letovima do Antalije tokom letnje sezone

30 June 2024

Zbog opsežnih infrastrukturnih radova koji se obavljaju na aerodromu u Antaliji u Turskoj u cilju velikog proširenja aerodroma, ograničeni su kapaciteti za sletanje aviona i ujedno je izuzetno usporeno zemaljsko opsluživanje. Zbog toga će u narednom periodu dolaziti do određenih odstupanja od planiranog reda letenja svih avio-kompanija koje lete do Antalije, uključujući i Er Srbiju, koja tokom letnjih meseci obavlja veoma intenzivan čarter-saobraćaj do te popularne turske destinacije. Samo tokom današnjeg dana (nedelja, 30. jun 2024. godine), veliki broj kompanija zabeležio je kašnjenja od dva do četiri časa.

Prema informacijama koje je srpska nacionalna avio-kompanija dobila od nadležnih službi aerodroma u Antaliji, ovakvo stanje bi trebalo da potraje do kraja letnje sezone.

Er Srbija na dnevnom nivou prilagođava vremena polaska raspoloživim kapacitetima aerodroma u Antaliji i u neprekidnoj je komunikaciji sa partnerskim turističkim agencijama koji su zakupci kapaciteta na čarter-letovima srpske nacionalne avio-kompanije, da bi se prevoz putnika odvijao na najefikasniji mogući način.

Search

Share

Register

Registration details

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Fill in your details in order to create a new account.

Personal information

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

By creating an Air SERBIA web profile you accept our Terms and Conditions regarding the use of a personal online profile on AirSERBIA.com.

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail