Besplatna promena datuma leta - planirajte put bez brige

Besplatna promena datuma leta - planirajte put bez brige

Air Serbia - Besplatna promena datuma leta - planirajte put bez brige

Situacija sa korona virusom naučila nas je da, makar dok pandemija ne prođe, ništa nije izvesno, a naročito je ta neizvesnost prisutna kada je reč o putovanjima. Restrikcije koje uvodi naša, ali i druge zemlje sveta, po pitanju granične kontrole i ograničenja putovanja prilagođavaju se trenutnoj situaciji i menjaju se iz časa u čas i to je jednostavno nešto na šta ne možemo da utičemo.

Međutim, postoje i one stvari koje su u našoj nadležnosti i na koje možemo da utičemo, a one spadaju u domen usluga Er Srbije koje su uvek prilagođene našim putnicima.

Zato smo rešili da naše putnike u ovim teškim i neizvesnim vremenima stavimo na prvo mesto i da im omogućimo besplatnu promenu datuma leta.

Promena datuma leta Er Srbije - akcija

Uz mogućnost promene datuma leta, Er Srbija je omogućila da naši putnici imaju mogućnost da uživaju u planiranju putovanja bez brige, mogućnost da pronađu određenu sigurnost u čitavoj nesigurnosti koja je u proteklim mesecima vezana za međunarodna putovanja jer u svakom trenutku, bez obzira na okolnosti, možete jednostavno da odložite let i da se odlučite za drugi datum kada će situacija za put biti povoljnija.

Koja je cena promene datuma leta koju nudi Er Srbija?

"Ne možemo da promenimo okolnosti koje su nas zadesile, ali možemo da putovanja učinimo pouzdanijim. Ideja ove akcije jeste da naši putnici imaju daleko veću fleksibilnost i da mogu da budu rasterećeniji kada rezervišu letove", izjavio je naš direktor za komercijalu i strategiju Jirži Marek.

Air Serbia - Besplatna promena datuma leta - planirajte put bez brige

Pitanje koji mnogi naši korisnici postavljaju među prvima jeste i koliko će ta usluga da ih košta. Drago nam je da možemo da saopštimo da rasterećenje dolazi i u vidu cena, pa tako, za cenu promene leta Er Srbija je odlučila da ova usluga bude bez penala i da se može iskoristiti neograničen broj puta. Promena datuma leta može se ostvariti u bilo kom trenutku, sve do jednog dana pre datuma leta. U slučaju da tarifa po kojoj je plaćena prvobitna karta nije ista za datum koji se naknadno odabere, korisnicima su na raspolaganju dve mogućnosti - da izvrše doplatu za taj datum ili da se odluče za drugi datum kada su karte za tu destinaciju i po toj tarifi dostupne u prodaji.

Autor: Air Serbia