Језик:

Region:

Резервиши сада, плати касније

Потребно Вам је времена да размислите о куповини карте, али не желите да ризикујете промену тарифе коју сте одабрали? Сада можете да закључате тарифу до 24 часа уз опцију "Резервиши сада, плати касније".

Једноставно изаберите ову опцију приликом резервисања лета на airserbia.com, на страници предвиђеној за плаћање карте. Услуга је предмет расположивости и зависи од комбинације доступних тарифа:

Тип

Цена

   

Редовнa понудa

Закључајте тарифу до 24 часа

EUR 4.99 / по путнику

Промотивне акције

Закључаjте тарифу до 12 часова

EUR 6.99 / по путнику

Спремни да резервишете?

Када пожелите да резервишете лет, идите на страницу Моја резервација и унесите своје презиме и број резервације.

Напомене:

 

1Деца од 0-2 године су изузетa од плаћања.

2Услуга није рефундабилна.
3Имена и презимена путника морају бити наведена у складу са путном исправом.

Услови коришћења услуге "Резервиши сада, плати касније"

Услуга "Резервиши сада, плати касније" омогућава путницима да на одређени временски период, од 12 или 24 сата, у зависности од датума путовања и врсте тарифе, одабрану тарифу на www.airserbia.com сачувају уз накнаду пре коначне одлуке о куповини карте. Услови коришћења услуге "Резервиши сада, плати касније" наведени су овде.

 

Сматра се да је сваки путник који купује услугу "Резервиши сада, плати касније" прочитао, разумео и прихватио Услове.

Расположивост

 

Услуга "Резервиши сада, плати касније" је предмет расположивости. Доступна је само за резервације које се врше путем www.airserbia.com, на директним и оперативним летовима компаније Ер Србија. Уколико путовање садржи и/или неког другог превозиоца, услуга неће бити доступна.

 

Предмет ове услуге су путовања која садрже само редовне или само промотивне тарифе. Уколико резервација садржи комбинацију промотивне и редовне тарифе, услуга неће бити доступна. Тарифе, као и услуга су предмет расположивости.

 

Редовне тарифе се могу сачувати до 24 сата уколико од тренутка резервације до лета има више од 7 дана. Ова услуга се примењује на редовне тарифе у економској класи са ознакама: T, E, U, V, L, Q, M, K, H, B, Y и у бизнис класи са ознакама: D, C, J.

 

Промотивне тарифе се могу сачувати до 12 сати уколико од тренутка резервације до лета има више од 2 дана. Ова услуга се примењује на промотивне тарифе у економској класи са ознакама: P, R, O, Z и у бизнис класи са ознаком: W.

Куповина услуге

 

Уколико је услуга "Резервиши сада, плати касније" доступна, иста ће бити приказана за одабир током процеса резервације у делу који се односи на плаћање. Док се услуга не одабере, приказује се укупна цена карте (карата) за коју је потребно извршити плаћање. Ако се одабере услуга, иницијални износ се мења и приказује се само накнада коју је потребно доплатити како би се резервација сачувала за одређени временски период. Тиме ће бити сачувана резервација и додатне услуге, али неће бити издата електронска карта, ни EMD документ (Electronic Miscellaneous Document) који потврдјује куповину претходно одабраних додатних услуга (нпр. седиште, оброк, приоритетне услуге или слично). Плаћање се може извршити само валидном картицом.

 

По извршеном плаћању услуге "Резервиши сада, плати касније", на мејл адресу која је наведена у резервацији биће прослеђена резервација вашег путовања и потврда о плаћеној услузи у виду електронског документа (EMD). У случају да плаћање услуге није успешно обављено, документ ће изостати и резервација неће бити сачувана. За евентуалну асистенцију можете позвати Контакт центар Ер Србије.

 

Услуга се плаћа по путнику. Деца од 0 до 2 године (инфанти) изузета су од плаћања ове услуге. Имена и презимена свих путника у резервацији морају бити валидна и у складу са путним исправама које се користе за дато путовање. Уношење фиктивних имена и презимена ради задржавања резервације није дозвољено. Ер Србија не сноси одговорност уколико су унета погрешна имена и/или презимена током резервације и по том основу издате карте.

 

Карта није преносива на друго лице. Измена имена и презимена путника на већ купљеној карти није дозвољена, већ може бити само предмет рефундације у складу са условима тарифе.

 

Уколико сте одабрали неку од додатних услуга приликом резервације (седиште, оброк, приоритетну услугу или слично), а потом одлучили да задржите резервацију плаћањем услуге "Резервиши сада, плати касније", одабране додатне услуге биће сачуване. Када приступите коначној куповини карте кроз опцију "Моја Резервација" можете обавити и плаћање одабраних додатних услуга.

Рекламације и рефундација

 

Ер Србија задржава право да измени Услове коришћења услуге "Резервиши сада, плати касније" у било које доба без претходне најаве односно образложења. Путници подлежу оним Условима коришћења који су важили у моменту куповине услуге, осим ако су добили обавештење о изменама Услова коришћења и исте прихватили.

 

Услови рефундације и рекламација који се односе на услугу "Резервиши сада, плати касније" независни су од услова рефундације карата.

 

Услуга не подлеже рефундацији након куповине. У случају да путник након купљене услуге одустане од коначне куповине карте или предвиђени временски период за реализацију куповине карте истекне, услуга се не рефундира.

 

Износ цене карте се не умањује за вредност плаћене услуге, нити је износ услуге укључен у коначну цену електронске карте.

 

У случају отказивања карте по било ком основу, услуга се не рефундира.

Коришћење услуге

 

Коначна куповина електронске карте, као и додатних услуга обавља се на airserbia.com путем опције "Моја Резервација". Неопходно је унети шифру резервације и презиме једног од путника како би се довршила куповина. Након приступа резервацији може се наставити, најпре са одабиром додатних услуга, а потом плаћањем. По успешној наплати биће издата и прослеђена електронска карта /карте, као и електронски документи (EMD) повезани са евентуалном куповином додатних услуга.

 

Саветујемо да сачувате број електронског документа (EMD) који је плаћен за ову услугу како бисте у случају било каквих потешкоћа могли да се позовете на дати документ.

Ер Србија ће све измене Услова коришћења објављивати у писменој форми путем airserbia.com.

Регистрација

Повољније до резервације уз онлајн профил! Региструј се и оствари попуст у износу од 10% на цену карте, без аеродромских такси.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Регистрација

Још неколико информација потребних за креирање профила

Лични подаци

Титула

Поље је обавезно за попуњавање
Поље је обавезно за попуњавање
Поље је обавезно за попуњавање
Поље је обавезно за попуњавање

Пол

Поље је обавезно за попуњавање

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Хвала на регистрацији!

Провери мејл јер ти ускоро стиже промо-код са попустом за твоје наредно путовање!

Заборављена лозинка

Без бриге. Само нам пошаљи свој имејл и послаћемо ти линк за креирање нове лозинке.

Mandatory field

Лозинка је ажурирана

Послали смо линк за ресетовање лозинке на Вашу мејл адресу