Jezik:

Region:

Poklon vaučer

Želite da iznenadite dragu osobu nečim posebnim? Uz Er Srbija poklon vaučer poklanjate više od putovanja - lepe uspomene i nezaboravna iskustva.

Rođendanski poklon vaučeri

Uz rođendanski poklon vaučer, slavljenik/ca ima pristup Er Srbija salonu na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu u trajanju od 30 minuta.

Svadbeni poklon vaučeri

Uz svadbeni poklon vaučer, supružnici imaju pristup Er Srbija salonu na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu u trajanju od 30 minuta.

 

U slučaju kupovine VIP svadbenog poklon vaučera u vrednosti od 500 EUR, supružnici imaju pristup Er Srbija salonu na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu u trajanju od sat vremena.

Poklon vaučer za svaku priliku

Nije u pitanju svadba ni rođendan, ali je izvrsna prilika da nekog obradujete putovanjem? Er Srbija Vam predlaže poklon vaučer za svaku priliku. Iznos koji se može deponovati na Poklon vaučer za svaku priliku je proizvoljan, ali ne manji od 50 EUR u dinarskoj protivvrednosti. Korisnik Poklon vaučera za svaku priliku nema pravo na besplatan pristup Er Srbija Salonu u Beogradu.

Načini kupovine

Svi poklon vaučeri su dostupni u dinarskoj protivvrednosti.

 

Poklon vaučer možete kupiti, a potom i iskoristiti:

 

  • U Er Srbija poslovnicama u Beogradu: Bulevar kralja Aleksandra 17, Jurija Gagarina 12 i TC Galerija, Bulevar Vudroa Vilsona 14,
  • Putem Er Srbija Kontakt centra.

Ukoliko želite da vaš dar bude jedinstven, iskoristite posebno dizajniran šablon za poklon vaučer koji vam je dostupan isključivo na našem veb-sajtu. Izaberite odgovarajući šablon, sačuvajte ga, popunite i poklonite ga vama dragoj osobi.

 

Pored šablona dobijate i uslove korišćenja, koje savetujemo da priložite uz poklon vaučer.

Uslovi kupovine

Kupovina bilo kog poklon vaučera moguća je isključivo u Er Srbija poslovnicama u Beogradu ili putem Air Serbia
Kontakt centra na: 0800 111 528 iz Srbije, iz drugih zemalja +381 11 311 21 23.

Iznosi koji se mogu deponovati na Birthday/Rođendanski poklon vaučer su: 50, 100 i 150 EUR u dinarskoj protivvrednosti.

Slavljenik dobija i 30min boravka u Er Srbija Salonu na aerodromu “Nikola Tesla“.

Iznosi koji se mogu deponovati na Wedding/Svadbeni poklon vaučer su: 100, 150 i 200 EUR u dinarskoj protivvrednosti.

Iznos koji se može deponovati na VIP Wedding/Svadbeni poklon vaučer je 500 EUR u dinarskoj protivvrednosti.

Uz Svadbeni poklon vaučer svaki od mladenaca ima pravo i na 30min besplatnog boravka u Er Srbija Salonu na aerodromu „Nikola Tesla“, dok uz VIP Svadbeni poklon vaučer imaju pravo boravka u salonu u trajanju od 1h vremena.

Iznos koji se može deponovati na Gift voucher for every occasion/Poklon vaučer za svaku priliku je proizvoljan, ali ne manji od 50 EUR u dinarskoj protivvrednosti. Korisnik Poklon vaučera za svaku priliku nema pravo na besplatan pristup Er Srbija Salonu u Beorgadu.

Poklon vaučeri se izdaju u vidu elektronskog dokumenta (EMD) sa jedinstvenim 13-cifrenim brojem koji počinje sa 115.

Poklon vaučer se isključivo može iskoristiti u Er Srbija poslovnicama u Beogradu ili putem Er Srbija Kontakt centra. Nije moguće iskoristiti poklon vaučer na veb sajtu.

Poklon vaučeri imaju rok važenja do 12 meseci od datuma izdavanja. Poklon vaučer se može iskoristiti samo u okviru svog perioda važenja. Period važenja nije moguće produžiti.

Kupac vaučera mora navesti tačnu i-mejl adresu na koju će poklon vaučer biti prosleđen nakon izdavanja. Er Srbija nije odgovorna ukoliko kupac vaučera navede pogrešnu i-mejl adresu i vaučer se dostavi nekom
drugom licu.

Prilikom kupovine poklon vaučera neophodno je navesti ime i prezime osobe kojoj se vaučer poklanja (korisnik vaučera) jer će samo navedena osoba moći da iskoristi poklon vaučer. Ime i prezime korisnika vaučera naznačeno na elektronskom dokumentu (EMD) mora biti identično onome koje je navedeno u putnoj ispravi.

Osoba na čije ime je vaučer (korisnik vaučera) uvek može podneti zahtev za promenu ličnih podataka navedenih na vaučeru. U tom slučaju, nosilac vaučera će podneti pisanu potvrdu kompaniji Er Srbija kao dokaz da je došlo do
promene ličnih podataka i izvršiće se izmena ličnih podataka uz naknadu u visini od 10 EUR u dinarskoj protivvrednosti.

Er Srbija nije odgovorna u slučaju gubitka, krađe, uništenja ili korišćenja poklon vaučera bez dopuštenja i neće izdavati zamenu. Er Srbija zadržava pravo da uskrati korišćenje poklon vaučera u slučaju zloupotrebe. Preprodaja vaučera nije dozvoljena.

Poklon vaučer se ne izdaje na ime lica koje je mlađe od 18 godina.

Samo će lice na koje glasi poklon vaučer moći da iskoristi isti za kupovinu elektronske karte na svoje ime i prezime, ustupanje poklon vaučera drugom licu nije moguće. U slučaju svadbenog vaučera, podrazumeva se kupovina karata za mladence.

Korisnik vaučera će moći da iskoristi poklon vaučer za elektronsku kartu i za drugo lice isključivo ukoliko su korisnik
vaučera i drugo lice na istoj rezervaciji i itinereru.

Korisnik vaučera dužan je da prilikom korišćenja istog priloži poklon vaučer sa validnim identifikacionim brojem koji ujedno predstavlja broj elektronskog dokumenta (EMD) i lični dokument radi identifikacije (lična karta, pasoš).

Poklon vaučer je moguće iskoristiti isključivo za kupovinu komercijalne elektronske karte u jednoj transakciji za operativne letove Er Srbije.

Poklon vaučer nije moguće zameniti za novac, za kupovinu dodatne usluge (prtljag, sedište, obrok, prioritetne usluge, putnički salon ili slično), drugi poklon vaučer ili doplatu u slučaju dobrovoljne izmene datuma/destinacije putovanja.
Vaučer se mora iskoristiti u celosti, eventualna razlika nije refundabilna. Ukoliko vrednost karte prelazi vrednost poklon vaučera, doplata je moguća u gotovini ili odgovarajućom kreditnom karticom i to samo u istoj valuti na koju glasi poklon vaučer.

Moguće je iskoristiti maksimalno 4 poklon vaučera u istoj transakciji ukoliko su ispunjeni prethodno navedeni uslovi.

Poklon vaučer nije moguće kupiti Etihad Guest miljama. Kupovinom poklon vaučera ne stiču se Etihad Guest milje.

U slučaju da se na zahtev putnika refundira karta koja je u celosti kupljena poklon vaučerom, refundacija iznosa biće izvršena u skladu sa uslovima tarife i refundabilni deo biće vraćen isključivo na vaučer; ako je cena karte prelazila
iznos vaučera i putnik je doplatio u gotovini ili karticom određeni iznos, refundacija karte biće obavljena po uslovima
tarife i refundabilni deo može biti vraćen:

  • na vaučer ili
  • ako razlika koja je doplaćena u gotovini ili karticom pokriva iznos koji se refundira, može biti vraćen i na originalni način doplate (gotovina ili kartica)

Zahtevi za refundaciju elektronske karte se podnose isključivo na mestu izdavanja karte.

U slučaju da je došlo do otkazivanja leta od strane kompanije i da kompanija nije u mogućnosti da pruži nijedan drugi alternativni let kao zamenu za otkazani let, refundacija karte koja je, u potpunosti ili delimično kupljena vaučerom,
biće obavljena isključivo na novi vaučer od strane prodajnog mesta elektronske karte.

Er Srbija zadržava pravo da izmeni Uslove korišćenja poklon vaučera bez prethodne najave i/ili obrazloženja. Putnici podležu onim Uslovima korišćenja koji su važili u momentu kupovine usluge, osim ako su dobili obaveštenje o izmenama Uslova korišćenja i iste prihvatili.

Er Srbija će sve izmene Uslova korišćenja objavljivati u pisanoj formi putem airserbia.com

Registracija

Povoljnije do rezervacije uz online profil! Registruj se i ostvari popust u iznosu od 10% na cenu karte, bez aerodromskih taksi.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Registracija

Još nekoliko informacija potrebnih za kreiranje profila

Lični podaci

Titula

Polje je obavezno za popunjavanje
Polje je obavezno za popunjavanje
Polje je obavezno za popunjavanje
Polje je obavezno za popunjavanje

Pol

Polje je obavezno za popunjavanje

form.recaptcha.message

Prijava uspešna

Proveri mejl jer ti uskoro stiže promo-kod sa popustom za tvoje naredno putovanje!

Zaboravljena lozinka

Bez brige. Samo nam pošalji svoj imejl i poslaćemo ti link za kreiranje nove lozinke.

Mandatory field

Lozinka je ažurirana

Poslali smo link za resetovanje lozinke na Vašu mejl adresu